Vårlotteri på Mr Green

Mr Greens ”trädgårdskampanj” avslutas under helgen och det är inga dåliga priser i potten lördag och söndag. För var och en av dagarna sker nämligen en utlottning om 10 000 kr i presentkort på Cdon.com.
För att delta i utlottningen behöver du givetvis lotter och Mr Green är så fiffig att du bara behöver göra en insättning för att få en lott. Varje insättning på minst 100 kr (minimiinsättningen på Mr Green) ger en lott. Ju fler insättningar, desto fler lotter får du alltså. Insättningarna/lotterna gäller för utlottningen den dag de sker, så om du vill maximera dina vinstchanser kan du med fördel fokusera insättningarna under en av dagarna lördag eller söndag.

Mr Greens trädgård

Fem free spins på Mr Green

Mr Greens Trädgård – en kampanj med free spins, grymma extrabonusar och turneringar – har fortfarande mycket spännande att bjuda på. Idag onsdag kan alla spelare som har gjort en insättning till sitt spelkonto ta del av fem free spins. Det fina i kråksången är att du kan fördela dina free spins hur du vill mellan fem olika spel, nämligen Simsalabim, Subtopia, Starburst, Secret Code och Scarface. Ett tips: välj den av dessa videoslots som har den högsta minimisatsningen!

Erbjudanden ända fram till söndag

Som vanligt får du också ett trevligt tips på hur du kan göra din trädgård lite finare. Det tipset får du dock läsa själv när du loggar in. Mr Greens Trädgård är öppen till och med 28 april, så än finns det tid att utnyttja riktigt bra erbjudanden varje dag. Du kan också få 50 kr gratis.

Ny månad med nya miljoner på Mr Green

I mars delade Mr Green ut 2,5 miljoner kronor till ett antal lyckliga spelare i den kampanj man arrangerar tillsammans med spelutvecklaren IGT. Kampanjen fortsätter under denna månad och även nu ligger smått osannolika 2,5 miljoner i potten.

Spela på slots och samla lotter

Det sker en dragning varje vecka under juni månad och varje gång delas det ut 100 vinster à 5000 kr. För att ha chansen på vinsterna ska du samla lotter genom att spela på de för veckan utvalda videoslottarna från IGT. Du får en lott för varje tiokrona du omsätter på spelen, oavsett om du vinner eller inte. Därefter får du en lott för varje 100 kr du satsar.

För spelveckan fram till söndag är det följande spel som gäller:

  • Megajackpots Cluedo
  • Megajackpots Monopoly
  • Megajackpots Cleopatra
  • Siberian Storm
  • Treasures of Troy
  • Garden Party
  • Triple Fortune Dragon
Written By: .