Jurassic Park – snart som videoslot

Enligt senaste nytt från spelutvecklaren Microgaming är man i full färd med att utveckla en videoslot baserad på de populära Jurassic Park-filmerna. Det var väl ändå på tiden?

jurassic park är en ny och modern slot

Microgaming har precis tecknat ett avtal med filmjätten Universal, som är den aktör som äger rättigheterna till varumärket och konceptet Jurassic Park, och man har fri tillgång till allt filmat material och all konceptuell grafik från de tre filmerna om John Hammonds urtidspark på ön Isla Nublar. Om Microgamings nya videoslot kommer att handla om alla tre filmer eller fokusera på handlingen i endast en av dem vet vi inte, men det kommer förmodligen att stå klart efter förhandsvisningen på spelmässan ICE Totally Gaming i början av februari.

I ett pressmeddelande uttalar Microgamings VD Roger Raatgever att ”Jurassic Park som varumärke är legendariskt och vårt utvecklingsteam är i full färd med att skapa en mäktig videoslot för lansering senare i år”. Du kan lära dig mer om jurassic park sloten hos cassinoportalen.se.

Om Jurassic Park

När Jurassic Park gick upp på biograferna år 1993 blev filmen en milstolpe i filmhistorien. Aldrig tidigare hade specialeffekter känts så äkta. Biobesökarna blev förbluffade över hur verklighetstrogna dinosaurierna var (särskilt då T-Rex!) och filmen blev en enorm succé. Alla storfilmer får uppföljare och Jurassic Park har faktiskt fått fyra stycken. The Lost World: Jurassic Park hade premiär 1997 och Jurassic Park III gick upp på biografer världen runt 2001. Jurassic World kom ut år 2015 och Jurassic World: Fallen Kingdom släpptes 2018.

Vill du vinna en stor summa av pengar hos Betsson? >>> Tryck här

Written By: .