Lös gåtor och få gratissnurr av Mr Green

Mr Green

Mr Green älskar allt som är grönt, så mars med sitt vårväder och St Patrick’s Day är givetvis en favoritmånad som ska firas ordentligt. Under mars månad ger Mr Green dig därför möjlighet att erhålla fem stycken gratissnurr – varje dag.

För att hämta dagens fem gratissnurr, gå till http://www.mrgreen-campaign.com/en/ och leta upp den gömda guldskatten. När du har hittat skatten måste du lösa Mr Greens gåta. Svaret på gåtan kommer att ge dig namnet på en av slotmaskinerna i Mr Green Casino. För att hämta dina fem gratissnurr, gå till den slotmaskinen och spela minst tjugo snurr för riktiga pengar. Det finns inget krav på att du måste omsätta något visst belopp – lägsta insats fungerar bra. Du kommer att få dina fem gratissnurr dagen därpå (mitt på dagen).

Här är ett exempel på hur det fungerar:

Under kampanjens första dag vad guldskatten gömd under en buske och gåtan löd ”Kort upptäckare söker rikedomar i Sydamerika.” Svaret var Gonzo och slotmaskinen som det gick att få gratissnurr på var alltså Gonzo’s Quest. För att få gratissnurr behövde man gå till Gonzo’s Quest och spela minst 20 rundor för riktiga pengar.

Written By: .